Vând casa 4 camere, cu parcare dubla acoperita, 120 mp, Zizinului, 977 E, Valea cu Flori 1, Brașov.

Strada: Str.: Zizinului; Nr.: 977 E; Valea cu Flori 1; Brașov, Tărlungeni; Jud.: Brașov

Brasov, Brasov

Preț: 130,000 €
Suprafață: 120 mp
Număr camere: 4
Număr băi: 2
Vechime Imobil: 2010
Data adăugării: 08/09/2024

Vânzare Casă

Vă propun spre vânzare cu COMISION 0% din partea cumpărătorului, o casă situată între Brașov și Tărlungeni, în complexul de case Valea cu Flori 1, la 12 km de centrul Brașovului (7 km de intrarea în Brașov). În fața complexului e o stație pentru 4 linii ale transportului public Brașov. Accesul auto în complex e restricționat, printr o poartă comandată cu telefonul mobil.
Casa este compusă din Parter+1 Etaj: Parterul este compus din hol, baie, spațiu de depozitare (cămară) sub scară, bucătărie și living cu acces la terasa și grădina din spate; Etajul cuprinde un hol, trei dormitoare (2 cu ieșire într-un balcon comun), și o baie spațioasă utilată cu cadă cu jacuzzi. În fața casei este o mică grădină și o parcare privată, pentru 2 autoturisme, acoperită.
Casa este construită în 2010 și nou renovată în 2024.
Încălzirea este în pardoseală, cu centrală termică pe gaz, tâmplăria este din PVC cu geam termopan. scara interioară este din beton cu trepte din fag. Living-ul, dormitoarele și holul de la etaj au finisajele cu vopsea lavabilă și parchet de trafic intens. Băile, bucătăria și holul de la parter au finisajele cu faianță, gresie și vopsea lavabilă. Ușa de intrare este Metalică.
Izolația termică: Exterior din polistiren de 10 cm și sub acoperișul din țiglă metalică, vată de sticlă.

Negociabil

Centrală termică

Loc Parcare

Finisat

Tip Vânzator: Persoană Fizică

 Telefon: 07.. Arata Telefon

Arată anunțurile utilizatorului

Localizare

  Locație Indisponibilă pe Hartă

Cele mai căutate rezultate