NOU

Apartament 2 camere 51mp utilat, amenajat şi mobilat, în Mun. Tecuci

Strada: str. Gheorghe Petrașcu

Tecuci, Galati

Preț: 49,000 €
Suprafață: 51 mp
Număr camere: 2
Etaj: 4 din 4 Etaje
Număr Balcoane: 1
Număr băi: 1
Vechime Imobil: 1979
Data adăugării: 12/09/2024

Vânzare Apartament

Apartament 2 camere 51mp utilat, amenajat şi mobilat, în Mun. Tecuci
Apartament cu 2 camere, perfect pentru închiriere şi complet pentru locuire

Un apartament poate avea non calitatea de a-i fi obturate toate zonele de vizibilitate, poate fi acel loc din care nu vezi niciodată cerul, nu vezi lumea, desfăşurarea ei incredibilă, nu participi niciodată la momentele de înverzire ale copacilor sau la ruginirile târzii ale frunzei şi nu ştii de unde coboară ploaia, negura sau zăpezile albe ale cerului.

Să nu vezi înseamnă să nu simţi bucurie...

Un apartament la blocul E3b, cu expunere sudică, se remarcă între toate cele prezentate cu cea mai incredibilă vedere panoramică a oraşului.

Fiecare clipire a ochiului poate prinde în inimă bucăţi din înşiruirea de arbori, de case, catedrale sau construcţii globulare precum castelul de apă sau cupolele bisericilor.

Apartamentul se află în radul doi de blocuri, între strada Gheorghe Petrascu şi strada Nicoreşti, este situat la etajul 4, dar deţine un acoperiş cu garanţie.

Este complet utilat, amenajat şi mobilat; nu a fost locuit niciodată; este perfect pentru investiţie în vederea închirierii şi are toate condiţiile pentru o locuire de lungă durată în condiţii excepţionale.

Stilul amenajărilor este îndrăzneţ şi savuros, cu o cromatică vie, curajoasă, cu recurs la elemente naturale şi vegetale.

Propunerea noastră s-a desfăşurat real între cele două aspecte excepţionale de care veţi beneficia, un interior care degajă calm, siguranţă şi personalitate şi un peisaj miraculos, care vă pot înfrumuseţa şi bucura viaţa în fiecare zi.

Vă propunem vizionarea! Putem cumpăra împreună o pizză şi o sticlă de şampanie pentru a sărbători o zi de excepţie pentru dumneavoastră cumpărătorii. Acolo vom putea decide cel mai bun preţ pentru dumneavoastră!

Se vinde la prețul de 49.000 Euro, negociabil, fără comision la cumpărător. Telefonul la care vă aşteptăm este 0720 618 142, Agenţia Imobiliară EXTREM, Tecuci, specialişti de înaltă clasă!

Detalii accesând adresa https://imobiliare-tecuci.ro/property/apartament-2-camere-51mp-utilat/

Negociabil

Centrală termică

Decomandat

Localizare
vezi pe harta

Vezi pe hartă

Anunțuri similare

Cele mai căutate rezultate