NOU

Apartament 3 camere, 75mp, etaj 4, foarte spațios, zona Cina din Tecuci

Strada: str. Gheorghe Petrașcu

Tecuci, Galati

Preț: 54,500 €
Suprafață: 75 mp
Număr camere: 3
Etaj: 4 din 4 Etaje
Număr Balcoane: 1
Număr băi: 1
Vechime Imobil: 1979
Data adăugării: 12/09/2024

Vânzare Apartament

Apartament 3 camere 75mp, etaj 4, foarte spațios, zona Cina din Tecuci

Imaginează-ți un apartament spațios unde fiecare colț este scăldat în lumină naturală. Acest bombardament fotonic incredibil reuşeşte să imprime o atmosferă calmă, liniştită și primitoare.

Este avantajul unui apartament care în fiecare moment al zilei beneficiază de lumină, şi care vine suplimentar cu bucuria unui spaţiu extins, până la a fi un privilegiu locativ.

Sunt spaţii rare… Un căutător de stare trupească şi sufletească, se va aşeza aici ca să simtă cerul şi lumina, întinderea lor nesfârşită, iar o asemenea casă va avea un impact benefic asupra, gândirii, sănătății și bunăstării tale.

Amenajarea apartamentului cu 3 camere vă aparţine. Aici se poate realiza orice doriţi. Se pot regândi şi redimensiona încăperi, unele pot căpăta destinaţii moderne şi decoruri de maximă vibraţie şi intensitate sau, îşi pot împli rostul de spaţiu de relaxare, de meditaţie, de reuniune pentru familiei sau pentru prieteni.

Apartamentul este situat pe strada Ecaterina Teodoroiu cu vedere la Căminul pentru copii din zonă. Este amplasat la etajul 4, dar are un acoperiş unic ca şi concepţie, fiind ridicat pe schelet metalic, prin urmare, o structură de mare rezistenţă.

Are 3 camere, o, bucătărie, 2 holuri, 4 debarale, logie şi balcon; suprafaţă apartamentului este de 75 mp, confort 1 sporit; are toate utilităţile şi diverse amenajări interioare; este izolat, bine întreţinut, curat.

Zona este foarte verde, foarte aproape de centrele comerciale, de şcoli, grădiniţe, licee, instituţii ale statului, totul fiind concentrat şi facil.

Se vinde prin virament bancar, dar si cu credit ipotecar, cu preţul de 54.500 Euro, negociabil, fără comision la cumpărător.

Agenţia EXTREM şi experţii săi în activitate imobiliară vă ajută să faceţi cea mai bună şi cea mai convenabilă alegere!

Iată un număr de telefon de maximă utilitate: 0720 618 142. Păstrează-l şi pentru prieteni!

Detalii accesând adresa https://imobiliare-tecuci.ro/property/apartament-2-camere-51mp-utilat/

Negociabil

Centrală termică

Decomandat

Localizare
vezi pe harta

Vezi pe hartă

Anunțuri similare

Cele mai căutate rezultate